Nallıhan Devlet Hastanesi'nde düzenlenen törende, Başhekim Uzman Dr. Ahmet Erten, Dr. Bellisoy’u özverili çalışmaları nedeniyle kutladı ve kendisine plaket takdim etti.

Başhekim Erten'den Bellisoy’a Kutlama

Erten, Bellisoy’un başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Devlet Hastanesi'nde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı Devlet Hastanesi'nde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı

Ankara'da En Çok Ameliyat Yapan Hekim

Opr. Dr. Beyza Bellisoy, konuşmasında Başhekim Erten’e teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Ankara'da en çok ameliyat yapan hekim olarak Sağlık Bakan Yardımcısı tarafından tebrik edildim. Yurt dışından gelen hastalarım var. Nallıhan'da görev yapmaktan çok mutluyum. Küçük bir ilçe ve merkeze uzak olmamıza rağmen, merkeze sevk yapmadan hastanemizde hastalarımıza şifa olmaya çalışıyoruz. Ekibimle birlikte Ankara bölgesinde en çok ameliyat yapan hekim olarak seçilmekten çok onur duydum.”

Hastane Ekibinin Başarısı

Dr. Bellisoy, başarısının arkasında tüm hastane ekibinin özverili çalışmalarının yattığını belirtti. Nallıhan Devlet Hastanesi, merkeze uzak olmasına rağmen bölgedeki en etkin sağlık hizmetlerinden birini sunarak birçok hastanın şifa bulmasına yardımcı oluyor. Bellisoy ve ekibi, merkeze sevk yapmadan hastalarına hizmet sunarak dikkat çekiyor.