Cumhuriyet Halk Partisi Grup Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı olan Deniz Yücel, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya hitaben sağlık alanı ile ilgili önemli sorunları gündeme taşıdı.

Sağlık Bakanı Koca’ya seslendi

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Grup Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslenerek, ataması yapılmayan hemşirelere kadro verilmesi gerektiğini ve görevde olan hemşirelerin özlük haklarının ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini vurguladı. 

Ayrıca, sağlıkta şiddete karşı caydırıcı ve kesin çözümler bulunması gerektiğine dikkat çekti. 

Yücel'in mesajında ayrıca şu ifadelere de yer verildi:

Her fırsatta "sağlık çalışanlarının haklarını ödeyemeyiz" diyorsunuz; yılda bir gün güzellemelerle günlerini kutluyorsunuz! Hemşirelerimizin her gün yanlarında olduğunuzu, onlara gerçekten değer verdiğinizi 12 Mayıs Hemşireler Günü'nde gösterin! Ataması yapılmayan hemşirelere kadro verin! Görevde olan hemşirelerimizin özlük haklarını ve çalışma şartlarını iyileştirin! Sağlıkta şiddete karşı caydırıcı ve kesin çözümler bulun!

İstanbul’da Doktoru Şok Eden Diş Yapıştırma Yöntemi: Japon Yapıştırıcısı ile Diş Tedavisi İstanbul’da Doktoru Şok Eden Diş Yapıştırma Yöntemi: Japon Yapıştırıcısı ile Diş Tedavisi