Yerel seçimlerin ardından siyasetçilerin yanında gazeteciler tarafından da Ak Parti’nin ikinci parti olması ile ilgili değerlendirmeler sürüyor. 

Ak Parti ile ilgili önemli kulis bilgilerini paylaşması ile bilinen Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi, Türkiye’de iklimin artık değişmesi gerektiğini ve Ak Parti’nin reformcu kimliğine dönmesi gerekliliğinin altını çizdi.

Gözler Erdoğan’da

Yerel seçimlerin ardından, AK Parti içinde büyük bir değişim beklentisi hüküm sürüyor ve gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi. Erdoğan'ın alacağı kararlar, Türkiye'nin önümüzdeki yıllarının şekillenmesinde etkili olacak. 

Ak Parti’ye ne faydası var?

Bu bekleyiş devam ederken, Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, dikkat çekici bir yazı kaleme aldı ve ezber bozan ifadeler kullandı. Selvi, Osman Kavala'nın hapis cezasında olmasının ve Gezi protestolarının ardından yıllarca hapis cezası alacak olmalarının Türkiye'ye ve AK Parti'ye ne tür bir fayda sağladığını sorguladı.

Mide Yıkama 73 TL, Oto Yıkama 300 TL! Buyurun Yorumlara.. Mide Yıkama 73 TL, Oto Yıkama 300 TL! Buyurun Yorumlara..

Umut dolu döneme girilmeli

Artık atmosferin değişmesi ve yeniden umut dolu bir döneme girilmesi gerektiğini belirten Selvi, AK Parti'nin reformcu kimliğine dönmesi durumunda her şeyin farklı bir şekilde gelişeceğini vurguladı. "AK Parti'yi AK Parti yapan şey budur. Anahtar formül net; ekonomiyi büyüt, özgürlük alanlarını genişlet." şeklinde ifadeler kullandı.