Kenan Şerefli, sendikalarının kuruluşundan bu yana eğitim ve kamu çalışanlarının hakları için sürekli mücadele ettiklerini belirtti.

Enflasyon Gerçeği: Memur ve Emekli Maaşlarının Kayıpları Rakamlarla Ortaya Kondu! Enflasyon Gerçeği: Memur ve Emekli Maaşlarının Kayıpları Rakamlarla Ortaya Kondu!

"Hak ve emek mücadelesi veriyoruz. Bu anlamda sendikamızın kuruluşundan bu yana ve ilimizde başkan olduğumdan beri eğitim çalışanlarımız, kamu çalışanlarımız adına birçok kazanım elde ettik." dedi.

3600 Ek Gösterge Hedefi

Başörtü meselesinin çözülmesinden 3600 ek göstergeye kadar birçok konuda başarılı olduklarını ifade eden Şerefli, "Başörtü meselesinin halledilmesinden, 3600 ek gösterge meselesine kadar birçok konuda önemli adımlar attık." şeklinde konuştu.

3600 Ek Göstergede Genişleme Ümidi

3600 ek göstergenin bir kısmının kamu çalışanlarına verildiğini ancak bunun genişletilmesini ümit ettiklerini söyleyen Şerefli, "3600 ek göstergeyi kamu çalışanlarımızın bir kısmına verdiler. Ancak ümidimiz, birinci dereceye düşen bütün kamu çalışanlarımızın bu haktan yararlanmasıdır." ifadelerini kullandı.