Sabah saatlerinde Kırkağaç 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’ndaki nöbetini tamamlayan Özlem Atabey, ikamet ettiği Akhisar’a evine döndü. Ne yazık ki öğle saatlerinde evinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Özlem Atabey Kimdir?

İki yıldır Kırkağaç’ta görev yapan Özlem Atabey, meslektaşları ve hizmet verdiği toplum tarafından sevilen bir sağlık çalışanıydı. 40 yaşında hayata veda eden Atabey, iki çocuk annesiydi. 

Ölüm haberi, Kırkağaç’ta büyük üzüntüye neden oldu.

Özlem Atabey’in Ölümü Üzerine Soruşturma Başlatıldı

Özlem Atabey’in ani vefatı üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Olayın tüm detayları titizlikle inceleniyor. Özlem Atabey’in vefatının nedeni, yapılacak soruşturma sonucunda netlik kazanacak.

Cenaze Töreni

Özlem Atabey’in cenazesinin yarın Akhisar’da toprağa verilmesi bekleniyor. Meslektaşları, ailesi ve sevenleri onu son yolculuğunda yalnız bırakmayacak.

Sağlık Müdürü’nden Atabey’e Taziye

Manisa Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca, Özlem Atabey’in vefatını büyük bir üzüntüyle kamuoyuna duyurdu ve başsağlığı dileklerini iletti. Karaca, “Özlem Atabey’in vefatı bizi derinden sarstı. Ailesine, meslektaşlarına ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz” dedi.