Instagram, Facebook ve X platformları başta olmak üzere çeşitli sosyal medya mecralarında son günlerde viral olan erik dalı videosundaki kişi Sakaryalı bir doktor çıktı.

PARİS MEYDANINDA ERİK DALI

Fransa’nın başkenti Paris’te yabancı bir müzik çalan sokak dansçısının karşısındaki kişinin Türk olduğunu öğrenmesi ile beraber “erik dalı” şarkısını açması ve karşılıklı Ankara oyun havası oynamaları sosyal medyada viral olmuştu.

Yüzbinlerce beğeni alan videonun sahibinin ise Sakarya’da görev yapan bir Başhekim Yardımcısı olduğu öğrenildi.

O TÜRK "SACİT AKDENİZ" ÇIKTI

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekim Yardımcısı olan Sacit Akdeniz’in geçtiğimiz hafta yaptığı Paris ziyaretinde çekilen görüntüler büyük beğeni topladı.

Uygunsuz Geçici Görevlendirme Yapan Sözleşmeli İdareciler Hakkında İddianame Hazırlandı Uygunsuz Geçici Görevlendirme Yapan Sözleşmeli İdareciler Hakkında İddianame Hazırlandı

DEVAM VİDEOSUNU DA PAYLAŞACAK

Yaklaşık 2 yıldır SEAH Başkahekim Yardımcısı olarak görev yapan Sacit Akdeniz'in, paylaştığı ilk Erik Dalı videosunun ardından yayınladığı bir sonraki videoda, beklenmedik bir ilgiyle karşılaştığını ve kamuoyundan gelen yoğun talep üzerine devam videosunu paylaşacağını duyurduğu öğrenildi.

"ÇOK EĞLENDİK"

Akdeniz'in videoda, "Çekerken çok eğlendik. Böyle bir tepki beklemiyorduk ama kamuoyunun devamı için yoğun bir talebi oldu. Halay başı olmasından tutun, elektronik eşyaları vurarak düzeltmeye çalışmasına, Türk şarkılarına, ünlülere ve danslara kadar arkadaşın Türk kültürüne ne kadar hakim olduğunu görmek şaşırtıcıydı." ifadeleri dikkat çekti.