Doğan'ın açıklamalarına göre, Sağlık-Sen'in geliştirdiği çeşitli projeler, sendikanın üyelerine sunduğu çeşitli avantajlarla dikkat çekiyor. Bu projeler arasında sağlık çalışanlarına özel otel, taksi hizmeti, etüt merkezi gibi uygulamalar bulunurken, en yeni projelerden biri de Sağlık-Sen Kreş oldu.

Diyarbakır'da düzenlenen Sağlık-Sen İl Divan Toplantısı'nda konuşan Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, Gazze'de yaşanan olaylara dikkat çekerek, "Gazze için kurulan Şer İttifakı, İsrail eliyle ve ABD'nin desteğiyle haftalardır Gazze'de katliam yapmaktadır. Birilerinin yere göğe sığdıramadığı batı medeniyeti, nerede sizin adaletiniz? Nerede sizin insan haklarınız?" diyerek tepki gösterdi.

FİLİSTİN DEVLETİ BİR AN ÖNCE TANINMALIDIR!

Toplantıda Gazze'de çocuk, kadın, yaşlı demeden katliam yaşandığını belirten Doğan, "Gazze’de silahlar derhal susmalı, ateşkes sağlanmalıdır. Mazlum Filistin halkının yaraları sarılmalı, Başkenti Doğu Kudüs olean, 1967 sınırları dahilinde coğrafi bütünlüğü sağlanmış bağımsız ve egemen Filistin devleti bir an önce tanınmalıdır” ifadelerini kullandı.

Önder Kahveci, Ali Yalçın Omuz Omuza Çalışma Bakanı İle Top Oynadı Önder Kahveci, Ali Yalçın Omuz Omuza Çalışma Bakanı İle Top Oynadı

SAĞLIK SEN KREŞ VURGUSU!

Sendikal gündeme ilişkin de açıklamalar yapan Doğan, Sağlık-Sen'in Türkiye'de sendikacılığı yeni bir boyuta taşıdığını vurgulayarak, "Sağlık-Sen Otel, Sağlık-Sen Taksi, Sağlık-Sen Etüt Merkezi, SİMER ve yakın zamanda hayata geçireceğimiz Sağlık-Sen Kreş… İşte bu projeler üyeden gelen üyeye gidecek anlayışının ürünleridir” dedi.

POPÜLİST SÖYLEMLER!

Doğan, "Biz sloganvari söylemler ile popülist yaklaşımlar ile günübirlik politikalar ile hareket etmiyoruz. Bizler, temelleri sağlam atılmış bir anlayışın temsilcileriyiz. Haliyle bu durum, özümüzden kopmadan, temel değerlerimizden ödün vermeden çalışmalarımızı gerçekleştirmemizi temin ediyor. Ortaya koyduğumuz eserler, karanlıkta yol gösteren deniz feneri gibi tüm teşkilatımıza kılavuzluk ediyor, onları da yeni adımlar atmaya teşvik ediyor" diye konuştu.