Memur Sen, Memurların Taleplerini 12 Başlıkta Sıraladı Memur Sen, Memurların Taleplerini 12 Başlıkta Sıraladı

İşçi, işveren ve memur sendikalarının yöneticileri, bakanlık bürokratları ve basın mensuplarının oluşturduğu "Emek Spor" ve "Dayanışma Spor" takımları arasındaki maç berabere sonuçlandı.

Bakanlık tesislerinde gerçekleşen halı saha mücadelesinde, Bakan Işıkhan, bakan yardımcıları Faruk Özçelik, Ahmet Aydın, Lutfihak Alpkan, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, TİSK Genel Sekreteri Akansel Koç, TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı İrfan Kabaloğlu, Çalışma Genel Müdürü Mehmet Baş, bir araya gelerek ter döktü.

Maç 7-7 Bitti

"Dostluk havasında geçen maç, "Emek Spor" ve "Dayanışma Spor" takımları arasında 7-7 sonuçlandı.

Takımların formalarında ise "Emek kutsaldır" ve "Alın teri kutsaldır" ifadeleri dikkat çekti. Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Bakan Işıkhan, sabah saatlerinde gerçekleştirilen 13. Çalışma Meclisi'nin ardından, paydaşlarıyla bir futbol maçı yapmayı istediklerini belirtti.

Maçın hakemine teşekkür eden Işıkhan, "Çok güzel bir futbol oldu, kalitesi yüksek oldu. Basından arkadaşlarımız da vardı. Mahmut Başkanımız penaltıdan bir gol attı. İnşallah gelecek yıllarda her çalışma meclisinde hatta 1 Mayıs'ta, 1 Mayıs'tan sonra bu tür etkinliklere ağırlık vereceğiz. Dayanışmanın, birlikte olmanın güzelliği burada." şeklinde konuştu. Işıkhan, Türkiye olarak güzel bir ortamda bulunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Maç 7-7 sona erdi ancak keyif ve doyumu çok fazlaydı. Tüm başkanlarıma teşekkür ediyorum. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum, bayram havasında geçmesini diliyorum. Şu an yaptığımız etkinlikler gibi 1 Mayıs'ı verimli, başarılı, mutlu bir şekilde geçireceğiz Allah nasip ederse. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çalışma hayatına yönelik tüm politikaları aktif bir şekilde hayata geçiriyoruz. Paydaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Futbolun da ne kadar zor olduğunu gördük." dedi.

Kahveci: Centilmence oldu

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ise, "Yaşımız 60'ın üzerine çıktı, 20 senedir ayağımıza top değmemişti. Bugün halı sahaya çıktık, centilmence bir mücadele verdik." ifadelerini kullandı.

Ali Yalçın: Maç kıymetliydi

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da centilmenlik maçı yaptıklarını ve bunun çok kıymetli olduğunu vurguladı.

Onder Kahveci Hali Saha

Ali Yalcin Baklava

Sendika Mac