Genel Başkan Necip Taşkın, sağlık personellerinin ekonomik zorluk içinde olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanlığı'na ücretsiz veya %50 indirimli ulaşım taleplerini ilettiklerini açıkladı. Taşkın, sağlık çalışanlarının olağanüstü çabalarına rağmen ekonomik olarak zor durumda olduklarını ve özellikle büyük şehirlerdeki çalışanların ulaşım masraflarının ağırlığını hissettiklerini vurguladı.

Anadolu Sağlık Sen olarak toplumsal sorumluluklarını ön planda tuttuklarını dile getiren Taşkın, Anayasa Mahkemesi'nin %2 barajı kararından sonra bazı sendikaların sağlık çalışanlarının zorluklarını anlamadığını belirtti. Taşkın, "Sağlık çalışanlarına sağlanabilecek hiçbir katkı olmadığını düşünen bu sendikaların aksine, biz sağlık emekçilerinin ekonomik sıkıntılarını göz ardı etmiyoruz ve çözüm için adımlar atıyoruz." dedi.

Türk Sağlık Sen Başkanı Ateş Püskürdü! ‘Birileri Zevki Sefa Sürüyor’ Türk Sağlık Sen Başkanı Ateş Püskürdü! ‘Birileri Zevki Sefa Sürüyor’

Sağlık çalışanlarının ulaşım hizmetlerinden ücretsiz veya indirimli olarak yararlanması gerektiğini vurgulayan Taşkın, Cumhurbaşkanı'ndan bu konuda destek beklediklerini ifade etti. Taşkın,

"Umuyoruz ki Sayın Cumhurbaşkanı, sağlık çalışanlarının yaşadığı zorlukları anlar ve onlara destek olacak adımlar atar. Bu, sadece onların hak ettiği bir hizmet değil, aynı zamanda onların fedakarlıklarına bir teşekkür niteliği taşır."

şeklinde konuştu.