Organizasyon kapsamında 5 yıldızlı bir otelde ağırlanan 1500'ü aşkın üye, kişisel ve akademik gelişimlerine katkı sağlayan eğitimlere katıldı.

Üyelerin iş stresinden uzaklaşmalarını amaçlayan organizasyonda, sosyal ve kültürel etkinliklerle dolu bir program sunuldu. Kamu Birliği Konfederasyonu ve Genç Sağlık Sendikası Genel Başkanı Osman KAYA, organizasyonun değerlendirmesinde,

Ömer Çeker: Vergi Dilimi Haksızlığına Son Verilmeli Ömer Çeker: Vergi Dilimi Haksızlığına Son Verilmeli

"Genç Sağlık Sendikası olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak düzenlediğimiz Antalya organizasyonumuzda 1.500'ü aşkın üyemizi ağırlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kişisel gelişim seminerleri, sendikal iletişim eğitimleri, çeşitli spor dallarında yarışmalar ve sosyal-kültürel etkinliklerle üyelerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduk. Sadece 1.5 yıl gibi kısa bir sürede ülkemizin sendikal tarihine adlarını altın harflerle yazdıran tüm teşkilatımızı gönülden tebrik ediyorum."

dedi.

Bu özel organizasyon, Genç Sağlık Sendikası'nın üyelerine yönelik sunduğu etkileyici ve içerik dolu bir deneyimi bir kez daha ortaya koydu. Sendikanın öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikler, üyeler arasındaki dayanışmayı güçlendirirken, kişisel ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefledi. Oluşturulan bu anlamlı etkinlik, sendikanın üyeleri arasındaki bağları güçlendirmeye devam etti.

Başlıksız 1