Güzelyalı Mahallesi'nde yaşanan  olayın ardından, Feray Balkan'ın cenazesi taşınırken, anne Eda Balkan (65) duygusal bir an yaşayarak, "Feray'ım, duy sesimi" diyerek gözyaşları içinde ağıt yaktı. Cenaze taşıma sırasında yaşanan bu dokunaklı anlar, olayın yarattığı büyük üzüntüyü bir kez daha vurguladı.

Balkan için düzenlenen cenaze namazına ise ailesi, yakınları, İl Sağlık Müdür Vekili Ali Tanju Altunsu ve birçok vatandaş katıldı. Namazın ardından Feray Balkan'ın cenazesi, Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Feray Balkan'ın anısına yapılan taziye ziyaretleri sürerken, olayın detayları ise adli makamlar tarafından titizlikle inceleniyor.

Raporu Alarak Tatile Giden Sağlık Personeline 5 ay Hapis Cezası Raporu Alarak Tatile Giden Sağlık Personeline 5 ay Hapis Cezası

Öte yandan Feray Balkan'ın saldırıdan önceki son görüntüsü ortaya çıktı.

Balkan'ın iki çocuğuyla annesinin evinin bulunduğu apartmana gelmesi, zanlı Seçkin E'nin (39) de arkalarından binaya girmesi güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Görüntülerde, binadan çıkan zanlının telefonla konuşarak olay yerinden uzaklaşması yer aldı.

Nizip Devlet Hastanesinde başhekim yardımcısı olarak görev yapan Balkan, annesinin evinin bulunduğu Güzelyalı Mahallesi'ndeki apartmanın girişinde eski eşi Seçkin E. tarafından tabancayla vurularak öldürülmüş, gözaltına alınan ve astsubay olduğu öğrenilen Seçkin E, tutuklanmıştı.