Yapımı 1962 yılında tamamlanan eski devlet hastanesi, sağlık müdürlüğü ve diş hastanesi olarak kullanılan binanın yıkımına başlandı.

Yıkılan binanın yerine ise sağlık il müdürlüğü ve diş hastanesi yapılacağı öğrenildi.

Ordu İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Dursun Tüzün, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok ve Başkan Yardımcısı Tevabil Bilgili, Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile İl Sağlık Müdürlüğü'nün bulunduğu binanın yıkım çalışmalarını denetledi.

Maliye Bakanlığı, Giyim Yardımıyla İlgili Sendikaların Bilgi Eksikliği Var Dedi! Maliye Bakanlığı, Giyim Yardımıyla İlgili Sendikaların Bilgi Eksikliği Var Dedi!

Opr. Dr. Dursun Tüzün, yapılan inceleme sonrasında yaptığı açıklamada, "1952 yılında başlayan ve 1962 yılında tamamlanan binanın Ordu Devlet Hastanesi, Sağlık Meslek Lisesi, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi gibi birçok kuruma hizmet verdiğini, eski binanın artık modern sağlık hizmetlerine uygun olmadığını belirterek, bu nedenle yıkılarak yerine 60 üniteli bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Ordu İl Sağlık Müdürlüğü binası yapılacağını söyledi. Yeni bir yapılanma ve teknolojik altyapı ile Ordu halkına daha iyi fiziki mekanlarda sağlık hizmetleri sunmayı hedeflediklerini ifade etti.