Kayseri’nin tanınmış hekimlerinden biri olan 66 yaşındaki Op. Dr. Ömer Şimşek, Melikgazi ilçesi Altınoluk Mahallesi’ndeki evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.
Uzun yıllardır özel bir sağlık kuruluşu olan Dünyam Hastanesi’nde görev yapan Şimşek’in ani vefatı, ailesi ve sağlık camiasını yasa boğdu.
Cenaze Törenine Yoğun Katılım
Merhum doktor için Hulusi Akar Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törende sevenleri, mesai arkadaşları ve çok sayıda sağlık çalışanı hazır bulundu. Şimşek’in naaşı, cenaze namazının ardından asri mezarlığa defnedildi.
Mesai Arkadaşlarından Duygusal Veda
Dünyam Hastanesi yönetimi, mesai arkadaşlarının acısını paylaşarak şu açıklamayı yaptı:
“Değerli mesai arkadaşımız, üroloji uzmanı Op. Dr. Ömer Şimşek’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hastanemizin kıymetli bir parçası olan hocamızın anısı, daima kalbimizde yaşayacaktır. Mekânı cennet olsun.”





