Açıklamada, “Türk Sağlık-Sen; gerçek sendikacılığın tek adresi, milli duruşun kalesi ve örnek hak mücadelesi olarak bugün 32 yaşında,” ifadelerine yer verildi.

32 Yıllık Gurur ve Azim

Türk Sağlık-Sen, kuruluş yıldönümleri nedeniyle yaptığı değerlendirmede, “32 yılda ortaya koyduğumuz sendikal duruş ile sendikacılık tarihine adımızı altın harflerle yazdırmanın gururunu yaşıyoruz,” dedi. Açıklamada, “Türkiye Sevdamız Ekmek İçin Kavgamız” sloganıyla yürütülen mücadelede “Dik Baş, Tok Karın, Mutlu Yarın” anlayışının benimsendiği belirtildi.

Geleceğe Yönelik Kararlılık Vurgusu!

Sendika, “Bayrağı daha yükseklerde ve daha gür bir şekilde dalgalandırma azmimizden asla vazgeçmeyeceğiz,” diyerek geleceğe yönelik kararlılığını ifade etti. “Türkiye Kamu-Sen’e ve Türk Sağlık-Sen’e omuz vermek, Türk Milletinin geleceğine omuz vermektir” çağrısını her daim dile getireceklerini belirtti.

“Çalışanların Gür Sesi”

Türk Sağlık-Sen, çalışanların gür sesi olarak her zaman hakları savunmaya ve mağduriyetleri sonlandırmaya devam edeceklerini vurguladı. “Bu inanç ve azim, bu güçlü teşkilatın her bir ferdinde mevcuttur,” denildi.

“Teşekkür ve Anma”

Sendika, kurulduğu günden bugüne destek veren tüm üyelerine ve bu mücadelede sorumluluk alan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Ebediyete irtihal edenlere de Allah’tan rahmet diledi.

“Kutlama ve Temenniler”

Türk Sağlık-Sen, “32. yılımızın vatana, millete, sendikal harekete, kamu çalışanlarına ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. 32. Kuruluş yıl dönümümüz kutlu olsun,” ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.