Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, yönetim kurulu üyeleri yılda 4 kez huzur hakkı tutarında ikramiye de alıyor. 

THY Yönetim Kurulu Üyelerine Huzur Hakkı Ücretine Yüzde 64 Zam

2022 yılında ilk 6 ayda 25 bin TL, daha sonra 36 bin TL huzur hakkı alan yönetim kurulu üyelerinin ücreti, 2022 yılının ikinci yarısında 62 bin TL'ye çıkmıştı. 2024 yılı başında ise bu ücret 103 bin TL'ye ulaştı.

Huzur Hakkı 62 bin TL oldu

THY Anonim Ortaklığı Genel Kurul Toplantısı, 24 Mayıs 2024'te yapıldı. Toplantının gündem maddeleri arasında yönetim kurulu üyelerinin huzur hakkı ücretleri ve ikramiyeleri de yer aldı. 2022 yılında 36 bin TL huzur hakkı alan yönetim kurulu üyelerinin ücreti, 2023 yılının ikinci yarısında 62 bin TL oldu ve 2024 yılı başında 103 bin 52 TL'ye yükseldi. Yönetim kurulu üyelerine ayrıca yılda 4 huzur hakkı tutarında ikramiye veriliyor.

Huzur Hakkında Kartal İmam Hatip Göze Batıyor

Genel kurul toplantısında, ortaklık çalışanlarına ikramiye ödenmesi halinde tüm yönetim kurulu üyelerine de ilave huzur hakkı ödenmesi kararlaştırıldı. THY yönetim kurulunda 9 üye bulunuyor ve bu üyelerin birçoğunun Kartal İmam Hatip mezunu olması tartışmalara yol açmış durumda. Yönetim kurulunda Ahmet Bolat, Mecit Eş, Bilal Ekşi, Murat Şeker, Ramazan Sarı, Hüseyin Keskin, Fatmanur Altun, Melih Şükrü Ecertaş ve Şekib Avgadiç yer alıyor. personel sağlık

Motorin Fiyatlarında İndirim Müjdesi! Motorin Fiyatlarında İndirim Müjdesi!

Yönetim Kurulu Üyeleri 

THY’nin yönetim kurulundaki isimlerin bazıları, eğitim geçmişleri nedeniyle tartışma konusu olmuştu. Bu kapsamda, şirketin yönetim kurulunda Ahmet Bolat, Mecit Eş, Bilal Ekşi, Murat Şeker, Ramazan Sarı, Hüseyin Keskin, Fatmanur Altun, Melih Şükrü Ecertaş ve Şekib Avgadiç bulunuyor.