Aydın, "Bu yıl memurlara zam yapılmasın. Köpeklerin sürekli durabileceği doğal alanları oluşturmak ve kısırlaştırmak için gereken tüm masraflar elektrik hizmet faturasından 100 lira alınsın. Köpekleri itlaf etmek son çözüm olmalı. Onları öldürmeden yaşatmanın yolu budur," ifadelerini kullanarak büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Pinar Aydin Tepki Cekti

Memurlardan Sert Tepkiler

Aydın'ın paylaşımının ardından birçok memur ve sosyal medya kullanıcısı, öneriye sert tepkiler gösterdi.

Tepkiler arasında şunlar yer aldı:

- "Köpeklerle memurlar ne alaka? Köpekler memurdan daha mı değerli diyorsun? Memur ile köpeği nasıl bir arada kullanıyorsun?"

- "Bence yalaka trollere 4 sene maaş verilmesin, köpeklere barınak yapılsın! Daha faydalı olur!"

- "Neden yapılmasın? İnsanların ekonomik durumu ortada. Ne kadar rahat söylüyorsunuz öyle. Yok böyle bir dünya. Eğer hayvanseverler hayvanları yaşatmak istiyorsa kendileri masraflarını ödeyip kendileri bakacak. 10 milyon başıboş köpeğin kısırlaştırma ile artışının durdurulması mümkün değil. Çok zaman alıcı, masraflı ve zaten siz bir kısmı kısırlaştırana kadar diğer kısım yine artıyor. Ve bunun masrafını neden memur ödesin?"

- "Tüm devlet personeli kazancının üçte ikisini köpeklere versin, resmi tatilleri köpeklere göre dizayn edelim, hatta işe giriş çıkış saatini de köpeklerin uyku vaktine göre ayarlayalım. Ayrıca köpek heykelleri kurup düzenli tapınma ritüelleri yapalım."

- "Aklınıza neden hemen memur geliyor acaba? İnanın başka şeyler de öğrenebilirsiniz, zor değil. Mesela ülkeyi uçuruma kim sürükledi? Bedelini neden hep halktan birileri ödemek zorunda? Maaşı hesabında yarım saat durmayan memur dışında neler var neler hesap sorulacak, hadi başka kapıya."

- "Memur değilim, memur emeklisi değilim. Köpeklerin yaşam hakkını savunacağım derken bugünün ekonomik koşullarına direnen, zar zor geçinen insanlara yüklenmeniz sadece ne kadar samimiyetsiz olduğunuzu gösterir, başka bir işe yaramaz. Kaş yapayım derken göz çıkarmak bu olsa gerek."

Pınar Aydın'ın Açıklamaları Tartışma Yarattı

Sıfır Araç Kampanyaları Bitiyor, İkinci El Pazarı Hareketleniyor! Sıfır Araç Kampanyaları Bitiyor, İkinci El Pazarı Hareketleniyor!

Pınar Aydın'ın, ekonomik zorluklar yaşayan memurların zam almaması gerektiğini ve bu paranın sokak hayvanlarının korunması için harcanmasını önerdiği paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.