İstanbul'un Yeni İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner Oldu İstanbul'un Yeni İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner Oldu

Yeni başhekim Ufuk Kırbaş, Sungurlu Devlet Hastanesi’nde uzun süredir Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı olarak çalışmaktaydı. Görev süresi boyunca hastane personeli ve hastalarla kurduğu güçlü iletişimle tanınan Kırbaş, başhekimlik görevini devralarak hastanenin sağlık hizmetlerinde kaliteyi daha da artırmayı hedefliyor.

Dr. Caner Hoyladı'nın yeni görev yerine atanmasıyla boşalan başhekimlik koltuğunu devralan Dr. Ufuk Kırbaş, Sungurlu Devlet Hastanesi’nde hasta memnuniyetini ve hizmet kalitesini yükseltme konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Kırbaş, ekibiyle birlikte hastane yönetiminde yenilikçi ve çözüm odaklı bir yaklaşım benimsemeyi amaçlıyor.

Bu değişiklikle birlikte Sungurlu Devlet Hastanesi, tıbbi hizmetlerdeki sürekliliği koruyarak, bölge halkına en iyi sağlık hizmetini sunma konusundaki kararlılığını sürdürüyor. Dr. Ufuk Kırbaş’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.