2024 Yılı Haziran Dönemi İller Arası Yer Değiştirme Kurası: Heyecan Dorukta 2024 Yılı Haziran Dönemi İller Arası Yer Değiştirme Kurası: Heyecan Dorukta

Soylu ile ilgili Gazete Pencere'den Nuray Babacan'ın yazısına göre, Soylu, sonrası için tüm hesaplarını yapmaya başlamış durumda.

SOYLU, İKTİDAR MEDYASINA İÇERLİYOR!

Nuray Babacan'ın yazısında aktarıldığına göre, İçişleri Bakanlığı'yla ilgili konuşulanlar arasında eski bakan Süleyman Soylu'nun özellikle iktidar medyasına büyük bir içerleme yaşadığı ifade ediliyor.

İNTİSAPLI İFADESİNDEN RAHATSIZ!

Kulis bilgilerine göre, son mafya operasyonlarına dair yapılan haberlerde, Soylu'nun "intisaplı" ifadesinin kullanılmasından büyük rahatsızlık duyduğu belirtiliyor. İntisaplı terimi, bağlantılı ya da ilişkili anlamına gelmektedir.

ERDOĞAN’DAN SONRASINA HAZIRLANIYOR!

Şu an için Soylu'nun İstanbul Milletvekili olarak görevini sürdürdüğü, ancak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylık için şu an için bir adım atmadığı ifade ediliyor. Soylu'nun şansının düşük olduğunu farkında olduğu belirtilirken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın siyasette olması durumunda mevcut pozisyonunu koruyacağı ve tüm hesaplarını sonrası için yaptığı aktarılıyor.