Kazada, Gerze Devlet Hastanesi'nde görevli Pratisyen Hekim Mehmet Turan Yazlak, Pratisyen Hekim Sena Sakin, araç sürücüsü Ender Çoraklı ve diğer araçta bulunan Reyhan T. isimli vatandaş hayatını kaybetti.

Sinop’ta Düzenlenen Tören

Sabah saatlerinde Erfelek ve Gerze ilçelerinden geçici görevle Boyabat’a giden doktorları taşıyan aracın Boyabat yolunda karşı yönden gelen bir araçla çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Dr. Sena Sakin için ilk tören Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliği önünde düzenlendi. Türk bayrağına sarılı tabutu başında dualar edilen Dr. Sena Sakin için saygı duruşunda bulunuldu ve Kur'an-ı Kerim okundu.

İstanbul’da Doktoru Şok Eden Diş Yapıştırma Yöntemi: Japon Yapıştırıcısı ile Diş Tedavisi İstanbul’da Doktoru Şok Eden Diş Yapıştırma Yöntemi: Japon Yapıştırıcısı ile Diş Tedavisi

Törene, Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, İl Müftüsü Paşa Bektaş ve sağlık çalışanları katıldı. Vali Dr. Mustafa Özarslan, her ölümün acı olduğunu belirterek, bu talihsiz olayın tüm Sinop halkını derin bir üzüntüye boğduğunu söyledi. Görevi başında hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarına Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Vali Özarslan, tüm sağlık camiasına ve vatandaşlara başsağlığı diledi. Törenin ardından, Dr. Sena Sakin için helallik alındı.

Gerze’deki İkinci Tören

Dr. Sena Sakin için ikinci tören, görev yaptığı Gerze Devlet Hastanesi önünde gerçekleştirildi. Burada mesai arkadaşları, Dr. Sena Sakin’e son görevlerini yerine getirdi. Törenin ardından, Sakin’in cenazesi memleketi Ordu’ya gönderildi. Kazada hayatını kaybeden Dr. Mehmet Turan Yazlak ve araç sürücüsü Ender Çoraklı’nın ise otopsi işlemlerinin devam ettiği bildirildi.