Genel kurulda mevcut Şube Başkanı Nazif Arslan yeniden başkanlığa seçilirken, yeni dönem şube yönetimi de belli oldu.
Sağlık-Sen Hakkari Şubesi, 4. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurula Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu’nun yanı sıra sendikanın çeşitli şube başkanları, siyasi parti temsilcileri ve delegeler katıldı.
Genel kurulun divan başkanlığını Batman Şube Başkanı İbrahim Halil Dursun üstlendi. Toplantıda Van Şube Başkanı Abdulcelil Aslan da yer aldı.
Nazif Arslan yeniden başkan seçildi
Delegelerin oylarıyla mevcut Şube Başkanı Nazif Arslan, yeniden Sağlık-Sen Hakkari Şube Başkanlığı görevine seçildi.
Genel kurulun ardından yeni dönem şube yönetimi de netleşti.
Sağlık-Sen Hakkari Şubesi’nin yeni yönetiminde görev dağılımı şu şekilde oluştu:
Şube Başkanı Nazif Arslan, Şube Sekreteri Yılmaz Göksal, Teşkilatlanmadan Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Ayşe Nur Suna, Mali İşlerden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Aydın Berk, Basın ve İletişimden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Adem Tatlı, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Mukadder Ekrem Hanlıgil ile Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Ramazan Alkan yeni dönemde görev yapacak.




