Kaza, saat 18.30 sularında Kayseri'nin İncesu ilçesine bağlı Garipçe Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Nevşehir istikametinden Kayseri'ye doğru seyir halindeyken sürücüsü henüz belirlenemeyen 44 ACH 039 plakalı tır, direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti ve 50 ADJ 649 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1'i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Olay Yerinde Müdahale

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kayseri'deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların Avanos Devlet Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanları Ş.D., A.Ö., F.Ç., N.B., ve E.D.İ. oldukları tespit edildi.

Taziye Dönüşünde Kaza

Yaralıların, üç gün önce Nevşehir'de balkondan düşen 2 yaşındaki bir çocuğun ailesine taziye ziyaretinde bulunmak için Kayseri'ye gittikleri ve dönüş yolunda kaza yaptıkları öğrenildi.

Ambulans ve Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı Ambulans ve Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Yetkililer, kaza yerinde incelemeler yaparak olayın nasıl meydana geldiğini belirlemeye çalışıyor.