Tuzla Akfırat mevkisinde bugün meydana gelen bir trafik kazasında, Edirne istikametinde seyreden 34 HB 962 plakalı bir araç, kontrolden çıkarak yol kenarındaki su kanalına düştü. Kazada yaralananların olduğu bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen kazada, sürücünün aracı kontrol edemediği ve su kanalına düştüğü öğrenildi. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.

Trafik kazasında, araçta yaralanan bir kişi olduğu belirtildi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yaralıyı ambulansa alarak hastaneye sevk etti. Aynı zamanda, kanala düşen aracı çıkarmak için itfaiye ekipleri de çalışma başlattı.

Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki ilk kaza sonrasında olay yerine gelen ambulans ve itfaiye ekipleri, kazaya müdahale etmek üzere dubalarla çevrili alana girmişti. Ancak aynı istikamette ilerleyen 16 AFK 42 plakalı araç, dubaları fark etmeyerek alana girdi ve önce ambulansa, ardından da itfaiye aracına çarptı.

Kazada, araçta bulunan 4 kişi ile olay yerinde görev yapan 2 itfaiye eri yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.