Daha önce Kamu Hastane Hizmetleri Genel Müdürü olarak görev yapan Ceviz, yeni pozisyonuna geçiş yaptıktan sonra ilk iş olarak müdürlük binasında görev yapan tüm personelle birebir tanıştı.
İlk Günden Tanışma Turu
Birimleri gezdi, görevleri hakkında bilgi aldı
Göreve başladığı gün kuruma adımını atan Uzm. Dr. Ceviz, beraberinde Hizmet Başkanları ve Başkan Yardımcıları ile birlikte tüm birimleri ziyaret etti. Her birimde çalışan personelle tek tek görüşerek görev tanımları ve yürütülen işler hakkında bilgi aldı. Ceviz’in bu yaklaşımı, personel arasında olumlu karşılandı.
Yeni Görevinde Başarılar Diliyoruz
Osmaniye sağlık hizmetlerinde yeni dönem
Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü görevine başlayan Uzm. Dr. Emrah Ceviz’e yeni görevinde başarılar diler, ilin sağlık sistemine katkılarının hayırlı olmasını temenni ederiz. Sağlık alanında tecrübeli geçmişiyle, Osmaniye’de sağlık hizmetlerinin daha da ileriye taşınması bekleniyor.