MHP Milletvekili Aday Adayı Köksal Yılmaz, Başhekimin doğum günü kutlamalarıyla ilgili, “hiç mi Allah korkusu yok! Orada binlerce can kaybı yaşanırken hiç mi vicdanın sızlamıyor? Hiç mi canınız yanmıyor? Sırıtarak resim paylaşıyorsunuz” sözlerini kullandı.

Başhekim Atila Gürgen için “doğum günü yaparsın kabul ama böyle acılı günlerde paylaşmak ne demek! Yemin olsun bu Cumhur İttifakı sizin gibi makam sahipleri yüzünden kaybedecek” şeklinde konuştu.

Eleştirilerine devam eden Yılmaz paylaşımını şu sözlerle sürdürdü:

Birisi sağlıksen başkanı ahmet yılmaz, onun kankası ordu devlet hastanesi başhekimi atila gürgen yüzünden insanlar devlet hastanesinden gün alamıyor gün. Millet özel hastanelere mahkum ediliyor. Bunuda vatandaş hükümete kabahat buluyor. Özel hastaneler ateş pahası olmuş, insanlar gün alamaz duruma gelmiş sen orda kutlama yap! hiç makamından kalkıp koridorlarda gezdinmi vatandaş oturmaya yer bulamıyor atila efendi kalk o işgal ettiğin makamdan da bir bak hastane durumda doktorlar çalışıyormu yoksa sen gibi ilaç müesili dostlarıyla kapıları kapatıp sohbetmi ediyor  bir hastamız olsa sana ulaşamıyoruz ama devletin Ordu valisine bir telde ulaşıyoruz sen kimsin orduya hizmet et sağlıksen başkanı Ahmet yılmaza değil.!!!

koksal-yilmaz

Editör: Güler Sağlam