Dr. Ersin Arslan’ın 12. ölüm yıldönümünde hem mezarı başında hem de isminin verildiği hastanede dualarla anıldı.

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, 17 Nisan 2012'de görevi başındayken hasta yakını tarafından bıçaklanarak hayatını kaybeden Dr. Ersin Arslan'ın ölüm yıl dönümünde sağlık sektöründe yaşanan şiddeti vurguladı.

Gaziantep'te yaşanan acı olayın yıl dönümünde, Dr. Ersin Arslan'ın isminin verildiği hastanede ve mezarı başında dualarla anma gerçekleştirildi.

Anma törenine Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Emine Korkmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Yardımcı Başkan Dr. Cihat Rıfat Yılmazer, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Serdar Türkmen, İdari ve Mali İşler Müdürü ve Türk Sağlık Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Akmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Gündüz gibi önemli isimlerin yanı sıra birçok sağlık çalışanı katıldı.

Uçak Bileti Tavan Fiyatı 3250 TL Oldu Uçak Bileti Tavan Fiyatı 3250 TL Oldu

Tören sırasında konuşan Dr. İbrahim Halil Çelikkıran, Dr. Ersin Arslan'ın katledilişinin üzerinden 12 yıl geçmesine rağmen acısının hala taze olduğunu belirtti.

Arslan'ın hayat dolu ve gelecek hayalleri olan biri olduğunu vurgulayan Çelikkıran, yaşanan bu karanlık olayın ardından Arslan'ın her zaman 30 yaşında kaldığını ifade etti. Çelikkıran, Arslan'ın hastalarına en iyi hizmeti sunmak için çaba gösteren biri olduğunu ve bu fedakarlığının sonucunda saldırıya uğradığını dile getirdi.