İçişleri Bakanlığı’nın koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü için yapılan 27.000 liralık promosyon anlaşması Jandarma personeli içinde aynı oldu..

Jandarma Promosyonu Ne Zaman Yatacak?

Jandarma İl Komutanlıkları, İçişleri Bakanlığı yönlendirmesi sonrasında Halk Bank ile promosyon anlaşması yapmaya başladı.

Edinilen bilgiye göre; Jandarma personeline 27.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak olup, 2.500 TL’lik de para puan tanımlaması yapılacak.

Jandarma Promosyonu Belli Oldu Mu?

Jandarma promosyon ödemelerinin illerin yapacağı anlaşmalara bağlı kalarak 15 Nisan tarihinden sonra hesaplara geçmesi bekleniyor.

Bilindiği üzere Jandarma Genel Komutanlığında görev yapan personeller 2023 yılı başından bu tarafa promosyon anlaşması sonucunu bekliyordu.

Jandarma Promosyun Memurlar!

Diğer taraftan sosyal medyada yer alan paylaşımlara göre Ankara, İstanbul, Bursa, Tokat, Samsun, Kayseri, Denizli ve Kars İl Jandarma komutanlıkları 27.000 TL tutarındaki promosyon anlaşmalarını imzalamış durumda.

Daha önce promosyon anlaşması yapan İl Jandarma Komutanlıklarının ise mevcut sözleşmelerini İptal ederek yeni sözleşme imzalaması gerekiyor.

Editör: Güler Sağlam