Sosyal medyada gündeme getirilen yaşlı kadın doğum uzmanıyla ilgili taciz iddiaları mide bulandırdı.

Bir hastanede görev yapan yaşlı jinekoloji doktorunun, uzun yıllar boyunca kendisine muayeneye gelen her yaştan kadın hastayı taciz ettiği iddia ediliyor. 

Reyhan adlı bir sosyal medya kullanıcısı, jinekoloji muayenesi sırasında doktorunun mide bulandırıcı tacizini detaylarıyla paylaşarak diğer kadınları uyardı.

Günboyu Gazetesi'nin haberine göre, Reyhan'ın açıklamalarının ardından yıllardır gizli kalan skandal ortaya çıktı. Jinekoloji doktorunun, yaş farkı gözetmeksizin her hastasına tacizde bulunduğu iddia ediliyor.

Ultrason Tedavi

"Ellerim ayaklarım titriyor"

Reyhan, yumurtalıklarında bulunan bir kist nedeniyle hastaneye gittiğini ve muayene için o doktora yönlendirildiğini belirtti. Muayene sırasında yaşadıklarını, "Ellerim ayaklarım titriyor" diyerek şu şekilde anlattı: Doktor öncelikle "Ne iş yapıyorsunuz?" diye sordu. Ben de antrenör olduğumu söyledim. Bunun üzerine, "Boyunuzun güzelliği ondan mı geliyor?" diye yanıtladı. 

“Sütyen kullanmamalısın"

Ardından, oturduğum konumu değiştirmek bahanesiyle kalçamdan cinsel organıma doğru okşayarak beni aşağıya çekti. Sadece konumumu düzeltmek için yaptığını düşündüm. Sonrasında, "Tüylenme var mı bakayım?" diyerek önce boynumu okşadı, sonra tişörtümü kaldırıp büstiyerimin altından hafifçe elini sokarak saniyeler içinde mememi sıkarak, "Bu ciciklerin ileride böyle güzel kalması için böyle sütyen kullanmamalısın" dedi.

Whatsapp Mesaji Jinekolog 1

“Taciz Ediyorsunuz Diye Odadan Çıkmaya Çalıştım”

Muayene masasından kalktım çok sert ve sesimi yükselterek tepki verdim, tamam otur dokunmayacağım artık dedi üstümü giyinirken bağırdım çağırdım, taciz ediyorsunuz diye ellerim ayaklarım titreyerek odadan çıkmaya çalıştım.

Whatsapp Mesaji Jinekolog 2

Başhekimden Skandal “Cicik” Savunması

Yaşadığı tacizin ardından başhekime gittiğini ifade eden Reyhan “O yaşlı bir doktor, bazen onun yaşlı hastaları geliyor onlara “cicik” gibi cümleler kurabiliyor” diyerek olayı yanlış anladığını ima ettiğini söyledi.

Yıllarca Her Yaştan Kadını Taciz Etmiş

Mide bulandıran olayın ardından aynı doktora muayene olan çok sayıda kadın taciz edildiklerini itiraf etti. İtirafçılardan kimi yakın zamanda kimi ise yıllar önce tacizi yaşadıklarını belirtti.

Koç Holding’den Stratejik Yatırım: 7 Hastaneyi Daha Bünyesine Kattı Koç Holding’den Stratejik Yatırım: 7 Hastaneyi Daha Bünyesine Kattı

Yaşanılan skandal tacizin yıllar boyunca hastanede sürdürüldüğü ortaya çıktı.

Reyhan isimli kişiye atılan mesajların birinde 26 yaşında olan bir kadın, 14 yaşında aynı doktorun tacizine uğradığını itiraf etti.

Whatsapp Mesaji Jinekolog 3

“Ameliyattan Önce Hastasını Öperdi”

Doktorla aynı hastanede çalışmış eski bir personel ise doktorun ameliyatlara girmeden önce hastalarını öptüğünü, bu duruma anlam veremediğini açıkladı.

Skandal olayın ardından polise ifade verdiğini belirten Reyhan, tacize uğrayan diğer kadınlardan da destek beklediğini duyurdu.

Whatsapp Mesaji Jinekolog 4