Sosyal medya platformu Twitter üzerinden olayla ilgili darp görüntüsünü ve detaylarını paylaşan Nursel Alağaş adlı kullanıcı, Mimar Sinan Devlet Hastanesi'nde yaşadığı olayı aktardı. 

darp-mi-edildi

Nursel Alağaş, başhemşire Suna Ö.'nün talimatı üzerine yaklaşık 45 dakika boyunca odasının kapısında bekletildiğini ve ardından güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini belirtti. 

Paylaştığı mesajda, “Dün Mimar Sinan Devlet Hastanesi'nde görüşmek için 15 dakika müsaitim” dediğini, ancak 45 dakika sonra başhemşirenin odasından çıkarak kendisini görüştürmediğini ve tahrik edici davranışlarda bulunduğunu ifade etti.

Alağaş, darp edildiği anı şu şekilde anlattı: Bileklerinden sıkılarak duvara dayandırıldı ve ayağına tekme atıldı. Ayrıca, tıbbi rapor almak istediğini ancak bunun engellenmeye çalışıldığını iddia etti. 

Doktorun, "Sakın verme" dediğini ve sorumlu görevlinin "Almasına engel ol" şeklinde talimat verdiğini belirtti. Olayın polise intikal ettiğini söyleyen Alağaş, güvenlik görevlilerinin zor kullanma nedeniyle uyarılmasına rağmen "sivil olduğun için ters kelepçe dahi yaparım" dediğini iddia etti. 

Alağaş paylaşımını şu sözlerle sürdürdü:

nursel-alagas-1

nursel-alagas-2

Beni kendi isteklerince yalan beyanlı,yalancı şahitler bulundurup tutanaklar tutarak naklen tayin ettikleri Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden geri dönmek için kazandığım davaya dahi tahammülleri yok ve ardımdan yalanlarla sürekli insanları kışkırtıyorlar.

Çeşitli suçlamalarla haklarında davalar bulunan bu yöneticiler örgütlü halde yıllardır bitmeyen mobbingleri fiziksel şiddete dönüştürmüş halde.Şahitlerimle önünüzdeyim. Artık yargıyı dahi dinlemiyorlar ama ben devam edeceğim.