Olayın şokunu atlatmaya çalışan aileler, Tayfun Avcı'nın kardeşi İ.A.'nın, kardeşinin ölüm haberini veren doktor O.M.'ye saldırdığını öğrendi. Kameralara yansıyan görüntülerde, ölüm haberini alan İ.A.'nın duygusal bir patlama yaşayarak doktora saldırdığı anlar net bir şekilde görüldü.

İ.A., saldırının ardından gözaltına alındı ancak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cinayetle ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü ise savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf eden Ahmet Karademir ise nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kardeşinin ölüm haberini veren doktora saldırı anı kamerada

Avcı'nın ağabeyi İ.A.'nın Bayramiç Devlet Hastanesi'nde ölüm haberi veren nöbetçi doktor O.M.'ye saldırdığı görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde İ.A.'nın, O.M. ile konuştuğu, bir süre sonra saldırdığı görülüyor. Saldırının devamında da polisin ve görevlilerin araya girdiği anlar yer alıyor.

Öte yandan polis ve görevlilerin araya girmesiyle gözaltına alınan İ.A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İ.A., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.