Anadolu Gazetesi muhabiri M. Anıl Aksoy'un haberine göre, Müdür Yardımcıları Sevgi Sezer, Elif Aydın ve Engin Sürü'nün istifa ettiği öğrenildi.

İstifaların Arkasında Ne Var?

Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, istifalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Başhekim Prof. Dr. Haluk Hüseyin Gürsoy'un mevzuata aykırı istek ve taleplerinden ötürü müdür yardımcıları tek taraflı olarak istifa ettiler. Çarşamba günü bu konuyla ilgili bir basın açıklaması yapacağız. Kamuoyu da şaşıracak" dedi.

Basın Açıklaması Bekleniyor

Sağlık Sen Şube Başkanı Köksal, Çarşamba günü düzenleyecekleri basın toplantısında detayları kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti. İstifaların nedenleri ve Başhekim Gürsoy'un mevzuata aykırı olduğu iddia edilen istekleriyle ilgili daha fazla bilgi, bu açıklamada ortaya çıkacak.

Sağlık Bakanlığı'nda Üst Düzey Değişim Rüzgarı: İl Sağlık Müdürleri ve Başhekimler Değişiyor mu? Sağlık Bakanlığı'nda Üst Düzey Değişim Rüzgarı: İl Sağlık Müdürleri ve Başhekimler Değişiyor mu?

Kamuoyu Merak Ediyor!

İstifaların ardından, hastane yönetimi ve sendika arasındaki ilişkilerin nasıl etkileneceği merak ediliyor. Konuyla ilgili gelişmeler, basın açıklaması sonrasında daha netleşecek.