Hamile olan ve yaklaşık 10 gün önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Arife Türker, ciddi bir kan kaybı yaşayarak bebeğini kaybetti.

10 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir süre sonra da kendisi, yaşam mücadelesini kaybederek genç yaşta hayata veda etti. AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları Üyesi Mehmet Türker’in eşi olan Arife Türker, ani bir kanama sonucu hastaneye kaldırıldı ve 10 günlük bir yaşam mücadelesinin ardından vefat etti.

Sağlık camiasını yasa boğdu

İki çocuk annesi olan Türker’in ani ölümü, sağlık camiasını ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen Türker’in vefatı, yakın çevresini ve meslektaşlarını derinden sarstı.

Nöroloji Uzmanı Dr. Bahri Demirkan Vefat Etti Nöroloji Uzmanı Dr. Bahri Demirkan Vefat Etti

Baş sağlığı mesajı yayınladılar

AK Parti Çanakkale eski Milletvekili bir taziye mesajı yayınlayarak, Mehmet Türker’in eşi Arife Türker’in yaşam mücadelesini kaybettiğini duyurdu ve ailesine başsağlığı diledi. Aynı şekilde, AK Parti İl Başkanı Naim Makas da Türker ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan Arife Türker’in vefat ettiğini duyurarak, ailesine başsağlığı dileklerini iletti.