DiSK Dev-Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Bölge Şube Başkanlığı, yaşanan saldırıya ilişkin hastane personeline destek vermek ve sorunları kamuoyuna duyurmak amacıyla bir açıklama yaptı. Açıklamada, hastanedeki yoğun iş yükü ve personel eksikliğine vurgu yapılarak, "Bu kadar iş yükü altında, Rektörlük tarafından neye göre ve hangi kriterlere göre personel alımları yapılmaktadır?" sorusu soruldu. Ayrıca, hastane yönetiminin defalarca talep edilen personel isteklerine neden olumsuz cevap verdiği sorgulanarak, "İş barışının sağlanması için acilen gerekli adımların atılmasını bekliyoruz" denildi.

Bir Garip Açıklama: ‘Hasta Yakınlarına Hastane Personelinin Hatalı İşlemleri Tamamlatılıyor’ Bir Garip Açıklama: ‘Hasta Yakınlarına Hastane Personelinin Hatalı İşlemleri Tamamlatılıyor’

DiSK Dev-Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Bölge Şube Başkanlığı, yaşanan sorunlar ve bugünkü saldırıyla ilgili detaylı bir açıklama yapma taahhüdünde bulunarak, hastane çalışanlarının güvenliğine dikkat çekmeye devam ediyor.