Memur Sen, Mülakat Adı Altında Torpil Yapılmasına İsyan Etti Memur Sen, Mülakat Adı Altında Torpil Yapılmasına İsyan Etti

Genç Sağlık-Sen, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi çalışanlarının promosyon anlaşması konusundaki mağduriyetini gündeme getiriyor. Üniversitenin İş Bankası ile Haziran 2023'te yaptığı promosyon görüşmeleri sonucunda belirlenen 20 bin TL'lik promosyon miktarı, sendika tarafından yetersiz bulunuyor.

RESMİ DİLEKÇE VERİLDİ

Genç Sağlık-Sen, üniversite yönetimi ve İş Bankası ile yapılan promosyon anlaşmasının gözden geçirilmesi çağrısında bulunuyor. Sendika, adil bir promosyon miktarının belirlenmesi gerektiğini savunarak, çalışanların hak ettikleri ödüllendirilmeyi alması için mücadele ediyor. Bu çerçevede, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi rektörlüğüne resmi bir dilekçe sunularak konunun takip edileceği vurgulandı.

MEVCUT ANLAŞMA REVİZE EDİLMEZSE..

Genç Sağlık-Sen Yöneticileri, üniversite çalışanlarının haklarını korumak amacıyla aktif bir rol üstlenmeye devam edeceklerini söylediler. Eğer mevcut promosyon anlaşmasıyla ilgili tatmin edici bir sonuç elde edilemezse, sendika anlaşmanın feshedilmesi için adımlar atmayı planlıyor.