Sağlık Sen'in eski şube başkanları, GENÇ Sağlık Sen'de aktif görevlerine devam ediyorlar. Daha önce usulsüz ilan nedeniyle Hatay Şube Başkanlığına katılamayan Feleytun Fatih Gönç'ün ardından şimdi de İzmir'in eski Şube Başkanı Özgür Yıldırım, GENÇ Sağlık Sen'e katıldı.

Bu yılın başında Sağlık Sen İzmir1 no’lu Şube Eski Başkanı Özgür Yıldırım’ın Genel Başkanlığını yaptığı Biz Sağlık Sendikası, Genel Sağlık İş çatısı altına girdiği duyurulmuştu. 

Genç Sağlık Sendikası Genel Başkanı Osman Kaya, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruyla Biz Sağlık Sendikasının Genç Sağlık Sendikasına katıldığını açıkladı.

Birleşmeyle ilgili Genel Sağlık İş Merkez Yönetim Kurulu bir açıklamasında;

2020 tarihinde kurulan ve birçok ilde örgütlenerek mücadelesini sürdüren Biz Sağlık Sen (Bizim Sağlık Çalışanları Sosyal ve Hizmet Sendikası) ile görüşmelerimiz olumlu sonuçlanmıştır. Biz Sağlık Sen’in, Genel Sağlık-İş Sendikası Tüzel Kişiliğine ‘’katılması’’ suretiyle aynı hedefe yönelik olarak birlikte mücadele etme kararına varılmıştır. Genel Merkez Yönetim Kurullarınca verilen bu kararın ivedilikle hayata geçirilmesi için atılması gereken yasal adımların hazırlıklarına başlanmıştır.

ifadelerine yer verilmişti.