Hadi İl Sağlık Müdürü uyuyor, diğer görevlilerde mi uyuyor? Hadi onlarda kulağının üzerine yatıyor diyelim. Şehrin Valisi, Ülkenin Bakanı aylardır Etlik Şehir Hastanesinde çözülmeyen, çözülemeyen yemek sorunu nu duymuyor mu?

hastane-yemegi

Etlik şehir hastanesi yemekleriyle ilgili geçtiğimiz haftalarda yaptığımız “Etlik Şehir Hastanesinin Yemekleri Hastaları ve Personeli Endişelendiriyor!” başlıklı haberimizden sonra artan sağlık personeli tepkisinin ise yok sayılmaya devam edildiğini ortaya koydu.

Sağlık personelinin gönderdiği görüntülerde, yemeklerde dolaşan sineklerin görülmesi dikkat çekici. Bu durum, hijyen ve sağlık standartlarının yeterince karşılanmadığını eleştirilerini haklı çıkardı.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nden bir sağlık personeli tarafından gönderilen görüntüler, yemeklerin kalitesiz olduğunu ve porsiyonlarının küçük olduğunu gösteriyor. Bu durum, hastane personelinin ve hastaların aylardır yemeklerle ilgili memnuniyetsizliklerini dile getirmelerine neden olurken, hijyen kurallarına uygunluk ve daha kaliteli yemekler sağlanması talepleri duymamazlıktan geliniyor.