İzmir'in Torbalı ilçesine kazandırılan Torbalı Devlet Hastanesi'nin mimarı olarakta bilinen Dr. Murat Park hayatını kaybetti.

Torbalı'ya kazandırılması için abisi merhum İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Fuat Park'ın uzun süren çabalarıyla gelişen yeni Torbalı Devlet Hastanesi'nin mimarı olan Murat Park, kansere yenik düştü.

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ve en son geçtiğimiz hafta Dr. Suat Eren Göğüs Hastanesi'nde entübe edilmişti.

Dr. Murat Park defnedildi

Torbalı'da uzun yıllar başhekim yardımcılığı ve hekimlik yapmış olan Murat Park, akciğer kanseri nedeniyle dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Park'ın cenazesi, 14 Ocak 2024'te düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Dr. Murat Park'ın cenaze töreni

Sevenlerini yasa boğan Park'ın cenaze namazı, Ertuğrul Camisi'nde kılındı. Cenaze törenine AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Kaymakam Ercan Öter, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, akrabaları ve dostları katıldı. İlçe Müftüsü Hakan Türe'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından Murat Park, son yolculuğuna uğurlandı.