Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü için adaylık yarışı devam ediyor. Prof. Dr. Hilmi Ataseven'in ardından bir isim daha adaylığını açıkladı. Yaklaşan Temmuz ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanması beklenen yeni rektör için çeşitli isimler ortaya çıkmaya başladı. 

Bir Garip Açıklama: ‘Hasta Yakınlarına Hastane Personelinin Hatalı İşlemleri Tamamlatılıyor’ Bir Garip Açıklama: ‘Hasta Yakınlarına Hastane Personelinin Hatalı İşlemleri Tamamlatılıyor’

Hilmi Ataseven aday olmuştu

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde geride kalan iki dönemde yapılan çalışmaların ardından geri giden alanlar bulunmasıyla birlikte, adaylar arasında rekabet de artıyor. İlk adaylığını açıklayan isim ise Prof. Dr. Hilmi Ataseven olmuştu. 

Ahmet Yılmaz’da aday oldu

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü için adaylık yarışında yeni bir isim daha sahneye çıktı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, rektörlük için adaylığını açıkladı. 

Eski Başhekim İmam Hatipliler Derneğine gitti

Öncesinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde Başhekimlik görevini yürüten Yılmaz, ÖNDER Sivas İmam Hatipliler Derneği'ni ziyaretinde açıklamalarda bulundu. 

Yılmaz, "Çok sevdiğim şehrim ve üniversiteme hizmet etmek için adaylığımı açıklıyorum" dedi. ÖNDER Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İkbal Genç de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yılmaz'a başarılar diledi.