Dr. Halim Özçevik, Sağlık Bakan Yardımcısı Olarak Atandı! Hayatı ve Kariyeri: İşte Detaylar Dr. Halim Özçevik, Sağlık Bakan Yardımcısı Olarak Atandı! Hayatı ve Kariyeri: İşte Detaylar

Yapılan devir teslim törenine, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan'ın yanı sıra Başkanlar Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Dr. Şeref Kasımoğlu, Başhekimler Dt. Kerem Özkahraman, Dt. Zehra Coşkun Salih ve sağlık çalışanları katıldı.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, törende yaptığı konuşmada, görevi devreden Dt. Mustafa Aydınalp'e teşekkür ederek, "Kendisi bu güzide kurumumuza önemli hizmetler sundu. Bugün de bayrağı yeni atanan arkadaşımıza devrediyor. Başhekimliğe atanan Dt. Betül Gümen Helvacı'yı kutluyor, başarılar diliyorum. Ekibimle beraber kendisinin her zaman yanındayız. Kendisine yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni Başhekim Dt. Betül Gümen Helvacı, göreve başlamaktan duyduğu mutluluğu ve gururu ifade ederek, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve yönetim ekibine teşekkürlerini iletti. Görevi devralan ve devreden başhekimlere çiçek takdim edilen tören, birlik ve iş birliği mesajlarıyla sona erdi.

DT. BETÜL GÜMEN HELVACI KİMDİR?

21.01.1975 Isparta doğumlu Dt. Betül Gümen Helvacı, 1999 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2013 yılında Yüksek Lisans Beykent Üniversitesi İşletme Yönetiminden mezun oldu.2000-2007 yıllarında özel muayenehane/klinik , 2007-2020 yıllarında Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde diş hekimi ve idari hekim olarak hizmet veren hekim ayrıca bu süreç içinde 2008-2020 yılları arasında Kalite Yönetim Direktörü olarak da görev yaptı. 2016 yılından itibaren Sağlık Bakanlığı Verimlilik Yerinde Değerlendiricisi olarak görev yapan Dt. Betül Gümen Helvacı, 2020-2023 yılları arasında Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Ağız ve Diş Sağlığı biriminde görev yaptı.