Bugün öğle namazının ardından Hulusi Akar Camii'nde düzenlenen cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. 

Dr. Mustafa Cıngıllıoğlu, bir süredir sağlık mücadelesi veriyordu ve tedavi görüyordu. Cenaze namazı sonrasında sevenleri ve meslektaşları, Cıngıllıoğlu'nu son kez anmak üzere bir araya geldi.

Op. Dr. Mustafa Cıngıllıoğlu kimdir?

Op. Dr. Mustafa Cıngıllıoğlu, 1951 yılında Kayseri'de doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi'ne kabul edilmiş ve 1967-68 yıllarında tıp eğitimine başlamıştır. Aynı fakültede Kulak Burun Boğaz (KBB) uzmanlığına yönelik ihtisas yapmıştır. 5 yıllık eğitimin ardından KBB uzmanı olarak askerlik görevini yerine getirmiştir ve bu süreçte Sarıkamış Askeri Hastanesi'nde 2 yıl boyunca hizmet vermiştir.

Askerlik sonrası, Kayseri'de yaklaşık 20 yıl süreyle özel muayenehane işletmiştir. Daha sonra 6 yıl boyunca Seyfi Şahin KBB Merkezi'nde çalışmıştır. Sonrasında ise Lazergöz ve KBB Hastalıkları Cerrahi Tıp Merkezi'nde hizmet sunmuştur. Op. Dr. Mustafa Cıngıllıoğlu, uzun yıllar boyunca Kulak Burun Boğaz alanında özverili bir şekilde çalışarak sağlık sektörüne katkıda bulunmuştur.