Bu durumun, mesai saatleri dışında herhangi bir uzman hekimin görev almadığına dair iddiaları da beraberinde getirdi.

İddia: Nazilli Devlet Hastanesi’nde Kadın Doğum Uzmanları İsyanda

Edinilen bilgilere göre, hastanede görev yapan 6 kadın doğum uzmanından sadece 2'si hasta kabul ediyor. Diğer uzman doktorların ise dönüşümlü olarak rapor aldıkları ya da yıllık izin haklarını kullandıkları iddia edildi. 

Randevu Tepki 1

Gün boyu ameliyat yapan doktorların da eklenmesiyle bazı günler poliklinikteki doktor sayısının 1’e kadar düşebildiği belirtiliyor.

Doktorların rapor ve izin alma nedenleri merak edilirken, uzman hekimlerin "İcap nöbeti" adı verilen ev nöbetini tutmak istemedikleri gerekçesiyle hastane yönetimine tepki olarak bu yönteme başvurdukları iddia edildi. 

Mesai saatleri dışında hastane aciline tedavi için gelen kadın doğum hastalarının uzman hekim bulamaması ise büyük bir sorun olarak öne çıkıyor.

Randevu Tepki 2

Hastanede Klima Krizi: Yoğun Bakım ve Ameliyat Servisinde Klima Sorunu Hastanede Klima Krizi: Yoğun Bakım ve Ameliyat Servisinde Klima Sorunu

Vatandaşların bu konudaki şikayetleri her geçen gün artarken, hastane yönetiminin bu sorun karşısında ne gibi bir çözüm üreteceği merakla bekleniyor. Uzman hekimlerin dönüşümlü olarak rapor ve izin almaları, hastanede sağlık hizmetlerinin aksamasına ve hastaların mağdur olmasına yol açıyor. 

Nazilli Devlet Hastanesi yönetiminin bu krizi nasıl çözeceği ise büyük bir merak konusu olmaya devam ediyor.