İstanbul Bağcılar’da yaşanan olayda, özel hastanede hastasını narkoz altında iken muayene eden doktor iddialara göre cinsel saldırıda bulunduğu öğrenildi.

HEMŞİRE POLİSE BİLDİRDİ

Odaya giren görevli hemşire tarafından hemen polise bildirilen olay sonrası hekim gözaltına alındı.

NTV'de yer alan habere göre, ameliyat sonrasında dinlenmesi için özel odaya alınan 30 yaşındaki yabancı uyruklu bir hastanın bulunduğu odada doktorun, içerideki hemşireyi dışarı çıkardıktan sonra genç kadına tacizde bulunduğu bildirildi.

Hasta narkozun etkisi altında olduğu için karşı koyamazken, yaşananları gören hemşirenin hemen polisi aradığı belirtildi. İhbar üzerine polis ekipleri, doktoru gözaltına aldı. Şüpheli doktor, suçlamaları reddederek emniyette ifade vermedi ve adliyeye sevk edildi.

Çocuğunun Kanını Alan Hemşireye Saldırdı Çocuğunun Kanını Alan Hemşireye Saldırdı

Savcılık, mağdur ve hemşirenin ifadeleri doğrultusunda doktorun tutuklanmasına karar verdi.

Star Haber'den Tugay Saday'ın aktardığı habere göre; ise Bağcılar'da bulunan özel bir hastanede estetik ameliyat geçiren bir kadın, doktorun cinsel saldırısına maruz kaldığını iddia ederek polise başvurdu.

Ameliyatın ardından özel odaya alınan 30 yaşındaki yabancı uyruklu hastanın odasına giren doktorun, içerideki hemşireyi dışarı çıkararak genç kadına tacizde bulunduğu öne sürüldü. Hemşirenin polisi araması üzerine, doktor gözaltına alındı.

Şüpheli doktor, suçlamaları reddederek emniyette ifade vermedi ve savcılık tarafından tutuklanmasına karar verildi.