Uzun yıllar boyunca Bursalılar için sağlık hizmeti veren ve hastaları arasında büyük bir sevgi kazanan Dr. Fersçi, 80 yaşında aramızdan ayrıldı. Ölüm haberi, sevenleri ve hastaları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Dr. Ferruh Fersçi'nin cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip Elmasbahçeler Camii'nde düzenlenen törenle uğurlandı ve Hamitler Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine yoğun bir katılım gerçekleşti ve Dr. Fersçi'ye duyulan sevgi ve saygının ne kadar derin olduğu bir kez daha görüldü.

1943 yılında İran'da dünyaya gelen Dr. Ferruh Fersçi, tıp eğitimini 1970 yılında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde tamamladı. Kulak burun boğaz hastalıkları alanında uzmanlığını 1974 yılında Çapa Tıp Fakültesi'nde kazandı. Uzun yıllar boyunca özel bir hastanede görev yapan Dr. Fersçi, mesleğine olan bağlılığı ve hastalarına olan duyarlılığıyla tanınıyordu.

Bursa halkı, sevilen doktorlarının vefatıyla büyük bir kayıp yaşarken, Dr. Ferruh Fersçi'nin mütevazı kişiliği ve tıp alanındaki katkıları her zaman hatırlanacak. Hastaları arasında sağladığı güleryüzü ve alanında gösterdiği başarılarla adından söz ettiren Dr. Fersçi'nin anısı, sevdikleri ve tıp camiası tarafından her zaman yaşatılacak.

Dr. Ferruh Fersçi, 3 Ağustos 2023 tarihinde aramızdan ayrıldı. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.