Hastane çalışanlarının iddialarına göre, bir süredir Başhekim İsmail Altıntop'un, Murat Yerer'e mobbing uyguladığı ve bu nedenle sürekli tartıştıkları belirtildi. İddiaların doruğa çıktığı geçtiğimiz günlerde Altıntop ve Yerer'in kavgasının hastane koridorlarına kadar taştığı iddia edildi.

Baskılara dayanamayan Murat Yerer, istifasını sunarak hastaneden ayrılmak istedi. Konu, İl Sağlık Müdürlüğü'ne intikal ettiğinde Sağlık İl Müdürü Doktor Mehmet Erşan, Başhekim Yardımcısı Yerer'in istifasını kabul etmeyerek 15 gün izne ayrılmasını istedi. Dr. Murat Yerer, teklifi kabul ederek izin dönüşünde göreve başlayacak ancak Başhekim İsmail Altıntop'un, Yerer'in Devlet Hastanesi'nde işe başlayamayacağını belirtti.

İl Sağlık Müdürü'nün devreye girmesiyle, Dr. Murat Yerer, Emel Mehmet Tarman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı olarak görevlendirildi. Ancak ilginç bir şekilde, Murat Yerer'in ismi hala Devlet Hastanesi web sitesinde Başhekim Yardımcısı olarak görünmeye devam ediyor.

Hastane yönetiminin nasıl bir adım atacağı ve bu olayların hastane içindeki etkileri merakla bekleniyor.