Kamu malları ile ilgili yaşanılan tartışmalara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu malına el uzatmanın kendilerinin nazarında ihanete eşdeğer olduğunu söyleyerek tespit edilen tüm eksiklik, hata, varsa ihanetlerin üzerine çok daha kararlı şekilde gideceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde kamu mallarıyla ilgili yoğun tartışmaların ortasında net bir mesaj verdi. "Kamu malına dokunmak bizim için vatan hainliğiyle eşdeğerdir. Tespit ettiğimiz tüm eksiklikler, hatalar ve varsa ihanetlerle ilgili olarak bundan sonra çok daha kararlı bir şekilde adım atacağız" ifadesiyle, kamu kaynaklarının korunmasına olan kararlılığını vurguladı.

Cumhurbaşkanı açılış konuşması yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Vakıf Haftası 100. Yıla Özel 201 Eser Toplu Açılış Töreni"nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Gazze'deki başarılı performansını vurgulayarak, ülkenin uluslararası alandaki yerini güçlendirmeye yönelik adımlarını dile getirdi.

Bürokrasiye izin vermeyeceğiz

Ayrıca, kamu malıyla ilgili yaşanan tartışmalara da dikkat çeken Erdoğan, "Kamu hizmetlerinin kesintisiz ve hatasız bir şekilde sunulması için her türlü önlemi alacak, bürokratik engellere izin vermeyeceğiz" şeklinde çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Kamu görevlileri vatandaşın sorunlarına duyarsız kalamaz

Erdoğan, millete tepeden bakmanın ve kamu malına zarar vermenin asla kabul edilemeyeceğini vurguladı. Siyasetçiler, kamu görevlileri ve yöneticilerin, vatandaşların sorunlarına duyarsız kalmalarının affedilemez olduğunu belirtti.

TUS ve DUS Eğitim Yönetmeliğinde Değişikliğe Gidildi! Asistanlar Tepki Gösteriyor TUS ve DUS Eğitim Yönetmeliğinde Değişikliğe Gidildi! Asistanlar Tepki Gösteriyor

Milletin sıkıntısı ile ilgilenmeyen toplum için yük

Erdoğan, insanların, milletin sıkıntılarıyla ilgilenmeden hangi pozisyonda olurlarsa olsunlar, toplum için yük olduğunu ifade etti.

Artan eleştirilere kulak veriyoruz

Eski Türkiye'nin karanlık günlerini tekrar yaşatmamak için kararlı olduklarını vurgulayan Erdoğan, özellikle son zamanlarda artan eleştirilere kulak verdiklerini ve vatandaşların serzenişlerini dikkate aldıklarını belirtti.