Biga Devlet Hastanesi, çalışanlarından Resul Yılmaz'ın vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı.

Yayınlanan taziye mesajında Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Emrah Demirci, şu ifadelere yer verdi:

“Biga Devlet Hastanesi'nde temizlik personeli olarak görev yapan Resul Yılmaz Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Biga Devlet Hastanesi ailesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

Taziye Mesajı

Başhekim Op. Dr. Emrah Demirci, taziye mesajında hastanenin değerli çalışanlarından biri olan Resul Yılmaz'ın kaybının derin üzüntü yarattığını belirtti. Demirci, Yılmaz'ın görevine olan bağlılığı ve çalışma arkadaşlarıyla olan iyi ilişkileri ile her zaman hatırlanacağını ifade etti.

Hastane Personeli Yasta

Resul Yılmaz'ın ani vefatı, Biga Devlet Hastanesi personeli arasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Çalışma arkadaşları, Yılmaz'ı güler yüzü ve yardımsever kişiliği ile hatırlayacaklarını belirtti.

Hastanede Onkoloji Servisinde Saldırı: Asistan Doktorlar Kendilerini Odaya Kapattı! Hastanede Onkoloji Servisinde Saldırı: Asistan Doktorlar Kendilerini Odaya Kapattı!

Yılmaz Ailesine Başsağlığı Dilekleri

Hastane yönetimi ve personeli, Yılmaz ailesine başsağlığı dileklerini ileterek, bu zor dönemde yanlarında olduklarını belirttiler. Yılmaz'ın ailesi de taziye mesajlarından dolayı duydukları minnettarlığı ifade etti.