Yapılan anlaşma kapsamında, çalışanların maaşlarına yüzde 65 oranında zam yapıldı. Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Şevket ÇELİK, Başkan Yardımcısı Mahmut KELEŞ ve Tonya Belediye Başkanı Osman BEŞEL'in katıldığı imza töreniyle resmiyet kazanan bu anlaşma, çalışanların maaşlarında önemli bir iyileştirme sağladı.

Toplu sözleşme anlaşması, işçi sendikası ve belediye yetkilileri arasında gerçekleştirilen uzun ve titiz bir müzakere sürecinin sonucunda gerçekleşti.

Toplu İş Sözleşmesi İmza Töreni

Trabzon Şube Başkanı Şevket ÇELİK, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Tonya Belediyesinde çalışan 23 arkadaşımız için bir yıllık sözleşme imzaladık. Tonya Belediye Başkanımız Osman BEŞEL'e sözleşmemizin imzalanmasında gösterdiği büyük özveri için teşekkürlerimi sunuyorum. Sözleşmemizin belediyemize, sendikamıza ve tüm emekçilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkanın Açıklamaları

Tonya Belediye Başkanı Osman BEŞEL ise sözleşme imza töreninde yaptığı konuşmada, "Belediyemizin imkanlarını sonuna kadar zorlayarak çalışanlarımızı mutlu etmeye çalıştık. Ekonomik

şartlarımızın düzelmesi halinde ek protokoller yapacağız. Bu sözleşmenin çalışanlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.