Ezine Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında uzun süren görüşmelerin ardından anlaşmaya varıldı ve Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

"Enflasyonun üzerinde bir zam yapmış bulunmaktayız"

Toplu İş Sözleşmesi’nin imzalanmasının ardından konuşan Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel yaptığı açıklamada, “Ezine Belediyesinde tüm çalışma arkadaşlarımızı kendi ailemiz gibi görüyor, onların mutlu olduğu bir ortamı oluşturmayı hedefliyoruz. Önemli olan dua alabilmek, sorumluluklarımızın farkında olarak verilen işi en iyi şekilde yerine getirebilmektir. Bugüne kadar imkanlarımız dahilinde maddi ve manevi olarak yanlarında olmaya çalıştığımız mesai arkadaşlarımız için imkanlarımızı değerlendirip işçi kardeşlerimizin yüzleri gülsün diyerek ücretlerine enflasyonun üzerinde bir zam yapmış bulunmaktayız. Dolayısıyla biz bütün çalışanlarımızın hakkını, hukukunu düşünmek zorundayız. Ezine’miz için canla başla çalışan arkadaşlarımıza yapılan bu zamlar helal olsun. Bu sözleşme hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bugün imzaladığımız Toplu Sözleşme ile Ezine Belediyesi kadrolu çalışan işçi arkadaşlarımızın yevmiyelerine birinci altıncı ay % 50 ile % 100 arası ve Sosyal Haklarına da % 50 oranında zam yapılmıştır. Kadrolu işçi arkadaşlarımızın sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olduk.