Cumhurbaşkanı, Kalp Cerrahi Dr. Mehmet Öz’ü Kabul Etti Cumhurbaşkanı, Kalp Cerrahi Dr. Mehmet Öz’ü Kabul Etti

Hastane Başhekimi Mustafa Kozan, Başhekimlik koltuğunu kreş öğrencisi Emine Defne Polat’a bırakması ile beraber yeni başhekim hastanede yatan çocukların durumunu sorguladı.

Küçük Emine, hastanenin çocuk servisinde tedavisi süren çocukların ihtiyaçlarının hızla karşılanması talimatını iletti.

Büyük alkış topladı

Yozgat Şehir Hastanesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan ve idari ekibin katılımıyla başlayan etkinlikler, hastane bünyesindeki kreşi ziyaret etti. Kreşte düzenlenen gösteriler büyük alkış toplarken, hastane yönetimi çocukların ve öğretmenlerin bayramını kutladı.

Başhekim Kozan, koltuğunu bıraktı

Başhekim Mustafa Kozan'ın başhekimlik koltuğunu simgesel olarak kreş öğrencisi Emine Defne Polat'a bırakması dikkat çekti. Küçük Emine, koltuğa oturarak hastanenin çocuk servisindeki hasta çocukların durumlarını sorguladı ve onların ihtiyaçlarının hızla karşılanması talimatını verdi.

Kutlamalar sırasında çocuk servisi, balonlar ve Türk bayraklarıyla süslendi ve kalan çocuklara pasta ikram edildi. Hastane yönetimi çocuklarla özel olarak ilgilenirken, bu özel günde çocuklara boyama kitapları dağıttı. Başhekim Kozan, çocukların önemine dikkat çekerek, "Çocuklar bizim geleceğimiz, onların gelişiminde büyükler olarak hepimizin sorumluluğu var. Aileler ve bizler üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmalıyız" şeklinde konuştu.

23 Nisan Yozgat Sehir Hastanesi 3

23 Nisan Yozgat Sehir Hastanesi 4

23 Nisan Yozgat Sehir Hastanesi 1