Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan ve İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Mehmet Küçükaslan, tedavi olduktan sonra taburcu olan hastalardan Derviş Adıgüzel'in annesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Uygulamanın başarıyla devam ettiğini vurgulayan Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan,

"Ev ziyaretlerinin hastaların tedavi sürecine olan katılımını ve motivasyonunu artırdığını gözlemliyoruz. Hastaların ev ortamında daha rahat hissettiklerini ve sağlık hizmetlerine olan güvenlerinin pekiştiğini görüyoruz"

dedi.

Ziyaretlerimiz devam edecek

Kozan,

112 Acil Sağlık Hizmetleri Çalışanları Sorunlarını Dile Getirdi: "Kötü Çalışma Koşulları Derhal İyileştirilmeli!" 112 Acil Sağlık Hizmetleri Çalışanları Sorunlarını Dile Getirdi: "Kötü Çalışma Koşulları Derhal İyileştirilmeli!"

“Evlerde yaptığımız ziyaretler sayesinde taburcu olmuş hastalarımızın duygu ve düşüncelerini daha net bir şekilde görebiliyoruz. Hastaların servislerde kaldıkları günlerde varsa yaşadıkları sorunları, daha iyi olabileceğini düşündükleri uygulamaları dinliyoruz. Yaşar amcamıza ve ailesine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Toprak ailesi hastanede tedavi sürecinde ve sonrasında yaşadıklarını bizlerle paylaştılar bu tecrübelerden faydalanarak özverili çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.