2 gün sürecek olan kongrede, Ebeler ve Hemşirelere farklı perspektiflerden Yenilikci yaklaşımlar üzerine eğitimler verilecek.

“Bakımda Öncüyüz, Birlikte Güçlüyüz”

Ankara Etlik Şehir Hastanesi, 'Bakımda Öncüyüz, Birlikte Güçlüyüz' temasıyla 'Bütünleşik Ulusal Ebeler ve Hemşireler Kongresi'ne ev sahipliği yaptı. 

2 gün sürecek

2 günlük etkinlik boyunca, ebeler ve hemşireler sağlık hizmetlerinde yenilikçi yaklaşımlar konusunda farklı bakış açılarıyla eğitim aldılar.

İstanbul’da Doktoru Şok Eden Diş Yapıştırma Yöntemi: Japon Yapıştırıcısı ile Diş Tedavisi İstanbul’da Doktoru Şok Eden Diş Yapıştırma Yöntemi: Japon Yapıştırıcısı ile Diş Tedavisi

Hemsireler Kongresi 4

“Ebelik mesleğinden gurur duyuyorum”

Kongreye katılanlardan biri olan 30 yıllık ebe Döne Yılmaz, köy çocuğu olmasıyla övündü ve şunları dile getirdi: "Köyde gördüğüm yanlış doğumlar beni etkiledi ve yoksul ailelerin ve doğum hizmetlerine ulaşamayan insanların yardımına koşmak istedim. Bu yüzden ebe oldum. Ebelik mesleğini büyük bir tutkuyla icra ediyorum. Binlerce bebeğin doğumuna yardım ettim ve annelere ve bebeklere sağlıklı bir şekilde bakmaya çalıştım. Ebelik mesleğinden gurur duyuyorum."

Hemsireler Kongresi 3

Sağlık Müdürü Kurtcebe’de katıldı

Kongreye, Ankara İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Ankara Etlik Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, Etlik Şehir Hastanesi Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zeynep Yılmaz ve çeşitli sağlık alanlarında uzman birçok profesyonel katıldı. 

Hemsireler Kongresi 2